Könyvelőfizetéssel támad az Amazon

Érdekes kísérletbe kezd a hírek szerint az Amazon, a digitális könyvpiac meghatározó szereplője: 9,99 dolláros havidíjért tenne elérhetővé 600 ezer könyvet és legalább 120 ezer hangoskönyvet. A Kindle Unlimited elnevezésű előfizetés a cég már kapható olvasója mellett tulajdonképpen minden olyan platformon is elérhető lenne, amire megjelent a cég olvasószoftvere. Ez az androidot és iOSt futtató tabletek és okostelefonok mellett a windowsos, linuxos és Mac OS-t futtató asztali gépekre is elérhető.

A hír véletlenül szivárgott ki, mikor néhány internetező kiszúrta a reklámkampányra tervezett fájlokat. Ezeket azóta részben elérhetetlenné tették, de néhány kép még most is megtalálható a neten. Egyelőre úgy látszik, hogy a rendszerben nem lesz benne minden nagy kiadó összes könyve, az eddig látott listából sok ötcsillagos, vagyis népszerű könyv hiányzik.

Ez nem jelenti viszont, hogy csak a kevésbé népszerű könyveket lehet majd elérni, az eddig kiderült adatok szerint például olyan híres könyvek, mint az Éhezők viadala, a Gyűrűk ura és a Harry Potter-sorozat is elérhetők lesznek a havidíjért cserébe. Ezek egyébként az Amazon korábban elindított, kölcsönadható könyvekkel kapcsolatos programjában is szerepeltek.

Dr. Sági István honlapja – www.SagiIstvan.hu – Sági István .hu

sagiistvan-logo

Comments are closed.

Közösségi megosztás
   
Elérhetőségeim
E-mail: dr.sagi.istvan(@)gmail.com

FACEBOOK

LINKEDIN

  • Dr. Sági István honlapja
Linkek
Régi honlapom

Project X

Adótanácsadás online

Adótanácsadás online ingyen

Adótanácsadás online ingyenesen

  • Sági István

adótanácsadás &   adótanácsadás