Ötletelés – mindenáron?

Gazdasági válság van, és válság lesz még a következő 4-6 évben, ez ellen nincs mit tenni. Egyszerű emberként biztosan nem tudunk/tudsz ellene tenni.

Egyszerűen csak el kell fogadni és ötletelni/keresni kell a jobbnál jobb lehetőségeket. Van, hogy az élet adja, és lesz, hogy magadnak kell kikaparni a saját szerencsédet.

DE! NE minden áron tedd ezt. Nagyon jó példa a “baklövésre” az F1 egyik újítása: Az új pontrendszer. “Az FIA december elején jelentette be, hogy 2014-től az évad utolsó versenyén dupla annyi pontot kapnak a pilóták, mint az azt megelőző megmérettetéseken.”.
Igazából egyetlen kérdés fogalmazódott meg bennem: “Mi lesz a következő? Jön az egyszer kimaradsz szabály, ha futamot nyersz?”. Szinte biztosra veszem, hogy ez a duplapontos szabály nem éri meg a tavaszt és az F1 rajtáját.

Ötletelni szabad! Ötletelni kell!, de ne úgy tegyük  ezt, hogy rombolunk magunk körül……. építkezz a jelenben, tekints a  jövőbe, de egyúttal és mindig: legyél figyelemmel a múltban elért eredményekre is.

Dr. Sági István honlapja – www.SagiIstvan.hu – Sági István .hu

sagiistvan-logo

Comments are closed.

Közösségi megosztás
   
Elérhetőségeim
E-mail: dr.sagi.istvan(@)gmail.com

FACEBOOK

LINKEDIN

  • Dr. Sági István honlapja
Linkek
Régi honlapom

Project X

Adótanácsadás online

Adótanácsadás online ingyen

Adótanácsadás online ingyenesen

  • Sági István

adótanácsadás &   adótanácsadás